Kategorier
Human Technology

Gratis råd til YouBio

Hej YouBio.

Det er friskt af jer, at I sådan vil være moderne med streaming af TV on demand, lissom. Problemet er bare, at hvis I skal gøre det, så skal I nok oppe jer gevaldigt. Her er et par gode råd:

1) Lad være med at sende mig 5 (fem!) forskellige emails om at jeg har tilmeldt mig og mit dankort til jeres service – os internetbrugere kalder den slags for spam!

youbio

 

2) Nu I har en service man i bedste internetstil kan opsige når man lyster, så ville det være smart, hvis jeg kunne se, hvornår mit abonnement fornys. Men det kan jeg hverken under Mit YouSee eller Mit YouBio, der blot indeholder link til en PDF-brochure med brugervilkår som ingen ikke-advokater læser. Efter ca. 10 websider finder jeg dog et sted, hvor der står at det løber i hele måneder, så jeg gætter på, at det er den 1. i måneden – men jeg ved det stadig ikke. Ej heller om jeg kan opsige mit abonnement uden varsel, eller hvad der sker med mit løbende abonnement, hvis jeg opsiger det nu for at være på den sikre side? (Men jeg kan jo sikkert bare læse PDF’en?)

Sjovt som det her minder mig om sådan noget admin-tungt papirhelvede som teleselskaber og KabelTV i gamle dage havde: Afsenderorienteret kommunikation og uigennemskuelige regninger og manglende overblik over betalinger. 

3) Så får jeres plugin til afspilning min Chrome til at crashe, og når en kører kan jeg ikke få en rigtig full screen på mit TV (sjovt nu I ellers er et TV-selskab?). Så jeg er gået over til Firefox, hvor pluginnet virker og jeg kan få lov at full screene på TV’et. I hvert fald hvis jeg dublerer skærmen, så jeg ikke kan bruge den til andet. Ellers virker det ikke.

Bare et par gode råd – men held og lykke med det YouBio!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.