Kategorier
Books Tools & Virtual Gadgets

Afrikansk læsning

De sidste par år har jeg haft en (lille bitte smule) nørdet hobby med at læse verdens litteratur. Det startede med et verdenskort og erkendelsen af at Afrika (og det meste af Østeuropa) var helt ulæst land for mig. Jeg har fået udforsket det meste – og lært masser af nyt.

Nu har Padlet lavet et mashup med Google Maps, så hvis man er nysgerrig på hvad jeg har læst og hvorfra, kan man se med her: https://ucph.padlet.org/anetq/world

Jeg også fået integreret et feed med de sidste 10 reviews på bogsiden – jeg måtte hacke en widget iframe, fordi Goodreads’ tech i den retning er bygget omkring 2010 – men nu virker det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.